Slanje pošiljke i poštarina

parachute_box_128Poštarina za svaki naručeni artikl iznosi 25,00 kn.

Kod plaćanja pri preuzimanju – pouzećem, poštar uzima dodatnu naknadu za prijenos poštanske uputnice pri predaji pošiljke. Naknada se naplaćuje isključivo od primatelja pošiljke te ju nije moguće platiti pri slanju.

Visinu naknade određuje vrijednost pošiljke;
– za pošiljke vrijednosti manje od 243,17 kn naknada iznosi 5,00 kn
– za pošiljke vrijednosti veće od 243,17 kn naknada iznosi 1,80% od vrijednosti pošiljke.

U cijenu poštarine uračunato je pakiranje proizvoda.

Sve pošiljke šaljemo prioritetno, HP preporučenom pošiljkom ili preuzećem, ukoliko ste odabrali platiti pošiljku preuzećem, od ponedjeljka do petka (iznimno i subotom).

Rok isporuke pošiljaka iznosi 2-5 radnih dana od dana naručivanja. Ukoliko Vaša pošiljka nije stigla ni nakon 5 radnih dana, obratite nam se mailom  kako bismo mogli provjeriti gdje se nalazi pošiljka.

Privatnost i sigurnost

Dekica.com se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Dekica.com i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Povrati  i zamjene

U slučaju da niste zadovoljni naručenim artiklom možete ga vratiti u roku od 8 dana od primitka artikla i Dekica.com će vam vratiti puni iznos cijene vraćenog artikla.

Važna napomena: Da biste ostvarili povrat ili zamjenu, kupljeni artikl je potrebno vratiti u stanju u kojem je bio dostavljen; u originalnoj ambalaži, neoštećen i nekorišten.

Naručivanje

Naručiti možete putem web košarice, mailom info@dekica.com ili putem naše Facebook stranice.

Narudžbe proizvoda vršite dodavanjem artikala u “košaricu”, kad ste završili odabir proizvoda kliknite “Izlaz – Platit” i popunite potrebne podatke za slanje pošiljke te odaberite način plaćanja pošiljke.

Nakon što ste završili narudžbu, primit ćete e-mail potvrde prema kojem možete izvršiti uplatu.