, , ,

Božićna kupovina za bebe i dojenčad

Što pokloniti prinovi u obitelji ili kod prijatelja?

Uspomene na prvi Božić svog djeteta nešto je što svakom roditelju ostaje među najljepšim sjećanjima. Ako ste u situaciji kad netko u vašoj obitelji ili od prijatelja dobio prinovu, a Božić je pred vratima, može se dogoditi da se zapitate što uopće kupiti tom malenom prekrasnom smotuljku.

Klasične dječje igračke: djeca nikad ne mogu imati previše igračaka, samo pitajte nekog mališana. Kupite zvečkicu, glazbenu igračku, gumene šarene kolutiće ili nešto slično. Dobra ideja su CD-i s glazbom ili pričama za djecu. Ove igračke nikad ne izlaze iz mode.

Pelene i druge svakodnevne potrepštine: Priupitajte svakog novopečenog roditelja na što najviše novaca troši i gotovo će svaki reći da su to pelene. Ovog Božića možete se odlučiti na praktične poklone koji će olakšati život roditeljima. To mogu biti pelene, slinček,  pribor za jelo, kadica, kahlica, poklon paket dječjih ulja, losiona, pudera i kupke…

Edukacijske igračke: danas postoji širok asortiman igrački i pomagala koja od najranije dobi pomažu razvijanje potencijala djece – razni mobili, Dekica….
Štedna kasica: Štedna kasica može postati puno više od stvari u kojoj se čuva višak sitniša. Rukom oslikana i personalizirana kasica je poklon koji će roditelji bebe, a i samo dijete s vremenom veoma cijeniti. Kad dijete malo poraste kasica može biti način kako da ga/ju naučite kako štedjeti i čuvati novac.

Knjige: Knjige su uvijek dobra ideja. Za malenu djecu postoji velik izbor mekanih, gumenih knjiga, ali nikad nije prerano da darujete primjerak koji će biti dio buduće mališanove biblioteke.

Inovativni pokloni: Dobra opcija je i da razmislite o tome što roditelji vole – prati li tata nogomet – kupite njegovom sinčiću maleni dres omiljenog kluba, voli li majka balet – kupite baletni kostimić za malu princezu ili nešto slično…

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori